Comment bien préparer son voyage?

Met Instagram verwijderen wilt u graag volgers kopen in 2020?


Instagram is medio 2009 in Canada begonnen met de pilot van het verwijderen van volgelingen. Het werd gevolgd door verschillende andere landen en nu is de aankondiging gearriveerd – de VS is de volgende!

Nikki Minaj reageerde door te zeggen dat ze met Instagram gaat stoppen op de dag dat dit gebeurt (nou ja, ze zei ook dat ze met de muziekindustrie gaat stoppen en dat is nog niet gebeurd).

Instagram kreeg veel kritiek vanwege het negatieve effect dat de likes en commentaren creëerden onder tieners (maar niet alleen) en de verhalen van mensen die in een depressie raken en angst ervaren.

Het doel van Instagram met de nieuwe pilot was om een deel van de negativiteit rond de app te helpen verminderen, maar velen vrezen dat hun levensonderhoud erdoor zal worden beïnvloed. En nee, Nikki Minaj hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

In werkelijkheid betekent deze piloot niet dat er iets van de soort verdwijnt en dat je ze op de een of andere manier zult kunnen zien. En voor het geval dat het algoritme nog steeds afhankelijk is van die likes (dus we zullen ze nodig hebben net als in het verleden).

Dus hoe zit het met het kopen van volgelingen?

De eenvoudigste manier is om op een van de foto’s in de account te klikken en te zien hoeveel likes/comments de foto heeft en te controleren of de verhouding logisch is. Hoe vaak heb je een account gezien met meer dan 19k volgers maar met 50 likes en 2 commentaren een foto? Waarschijnlijk zijn de volgers van dit account nep.

Maar als je een meer betrouwbare bron wilt die je vertelt of dit account neppe volgelingen heeft en hoeveel het er zijn kun je gewoon gebruik maken van externe sites zoals Hype Auditor.

In deze websites kunt u gewoon de gebruikersnaam invoeren en de website zal u een analyse geven van het aantal bots dat volgt op dit account.

Voordat u gaat lopen en zegt dat elk account volgelingen heeft gekocht, is dit slechts een schatting en grote accounts worden gevolgd door bots, zelfs als ze ze niet hebben gekocht.

Hype Auditor zal een betere analyse geven op uw account en zal u zelfs vertellen of er een vermoeden is dat de account Instagram pods gebruikt en hoeveel u moet vragen voor een gesponsorde pod op uw account. Je kunt deze site alleen gebruiken als je 1000 volgers hebt en hoger https://volgers-kopen.nl/.

Een minder graag, een meer volger?


En als ze de likes gaan verwijderen? Wat heeft dat te maken met het kopen van volgers?

Hier is het ding. Laten we aannemen dat de Instagram verwijdert de « likes » van uw hoofdpagina, wat betekent dat er een minder instrument om de kwaliteit van uw account te meten.

Dat betekent dat er een kans is dat het aantal volgers dat in het verleden al dominant was, nog prominenter wordt voor merken en bedrijven die willen weten of ze met een bepaalde beïnvloeder moeten werken.

Met dit in het achterhoofd kunnen er 2 dingen gebeuren – ofwel zullen mensen vanaf nu meer volgers kopen, maar aan de andere kant kan het ervoor zorgen dat merken en bedrijven tools als HypeAuditor gebruiken om de legitimiteit en kwaliteit van het account te controleren.

Met andere woorden, hoe meer mensen valse volgelingen zullen kopen, hoe belachelijker de rekeningen met 30 k volgelingen en 2 commentaren een foto en deze overdrijving kan meer « supervisie » door merken brengen.